Projecten Makie Vision
Markiezaat College
Markiezaat College Bergen op Zoom

Markiezaat College

ROC West-Brabant is de grootste beroepsonderwijsinstelling (praktijkonderwijs, vmbo en mbo) in West-Brabant.

Zo’n 25.000 leerlingen en studenten volgen bij ROC West-Brabant hun opleiding, zo’n 2500 medewerkers zijn daarvoor dagelijks in touw. ROC Markiezaat College is één van de scholen binnen ROC West-Brabant.

In 2016 heeft ROC Markiezaat College gekozen om het gehele bestaande pand te voorzien van het Entrada® IP toegangscontrolesysteem. De reden dat er gekozen is voor het Entrada® IP toegangscontrolesysteem is dat Entrada® een Multi-Site oplossing is en dat de Entrada® software binnen een Cloud omgeving kan worden geïnstalleerd.

Binnen het ROC Markiezaat College zijn er diverse oplossingen gerealiseerd zoals:
• Entrada® software installatie op basis van het Makie Vision Cloud Concept
• Aansturing van een slagboominstallatie
• Softwarematige koppeling aan het PARS leerling registratiesysteem
Jachthaven De Batterij
Jachthaven De Batterij Willemstad

Jachthaven De Batterij

Sinds het voorjaar van 2006 heeft Willemstad, gelegen aan het Hollands Diep, er een nieuwe haven bij. Als onderdeel van het project “havenfront Willemstad” is er een zeer luxe jachthaven met allure gerealiseerd en beschikt over zo’n 215 ruime ligplaatsen.

Jachthaven De Batterij is een moderne haven op een historische locatie.

In 2016 heeft Jachthaven De Batterij gekozen voor de Entrada® Recreatie oplossing.
De reden dat er gekozen is voor het Entrada® IP toegangscontrolesysteem is de gebruiksvriendelijkheid van de Entrada® software.
Ook de mogelijkheid om op termijn gebruik te gaan maken van de Makie Vision High Security Cloudoplossing was één van de doorslaggevende factoren.

De volgende oplossingen zijn gerealiseerd:
• Combinatie QR Code scanning & Mifare passen scanning
• Direct printen van QR dagkaartjes vanuit de Entrada® software
• Aansturing ondergrondse afvalcontainer
• Aansturing hoofdingang van de jachthaven
• Gebruik van dagkaarten en jaarabonnementen
VWE
VWE Heerhugowaard

VWE, Heerhugowaard

VWE is een zakelijke dienstverlener voor de autobranche. VWE is RDW-provider en levert voertuiginformatie, voertuigdocumenten en RDW-diensten aan diverse organisaties variërend van autobedrijven tot importeurs, veilinghuizen, leasemaatschappijen, verzekeringmaatschappijen en branchepartijen.

VWE heeft voor Entrada® gekozen vanwege de flexibiliteit, schaalbaarheid en de hoge 1.024 bits Encryption.

Entrada is gekoppeld aan de Mobotix IP Intercomsystemen.
Tevens maakt men gebruik van 2 slagboomsystemen welke door zowel de Mobotix IP Intercomsystemen als door Entrada® worden aangestuurd. Ook zijn er video schermen, interactieve monitoren en smartboards geleverd door Makie Vision.
SHO
SHO Velp

SHO

SHO Centra voor medische diagnostiek is de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een zeer modern medisch diagnostisch centrum dat staat voor een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige medische onderzoeken.

SHO telt meer dan 300 medewerkers, ondersteunt zij ruim 600 huisartsen en verloskundigen en is zij met meer dan 180 locaties altijd dichtbij!

Met een modern laboratorium vervult SHO een vernieuwende rol als het gaat om ondersteuning en versterking van de eerstelijns gezondheidszorg.

SHO heeft allereerst voor Entrada® gekozen vanwege de extreem hoge 1.024 bits Encryption. Gezien het feit dat SHO te maken heeft met medische gegevens is het waarborgen van dit soort informatie van groot belang.

Daarnaast is de flexibiliteit en de onbeperkte schaalbaarheid van Entrada® doorslaggevend geweest.
DPD
DPD Best

DPD Best

Met het vervoer van ruim 2 miljoen pakketten per dag via een hecht internationaal netwerk is DPD Parcelservice een van de meest toonaangevende internationale pakket- en express dienstverleners in Europa. Met ruim 800 depots in 40 landen, staan meer dan 24.000 medewerkers en 18.000 voertuigen klaar voor 300.000 zakelijke klanten.

In Nederland bestaat DPD uit 9 depots. Dag in dag uit dragen 1.000 deskundige medewerkers op deze depots zorg voor een eenvoudige, snelle en betrouwbare levering van pakketten.

DPD is een zeer succesvolle en snel groeiende onderneming. DPD is constant bezig om de kwaliteit van de bedrijfsprocessen te verbeteren. Een aantal jaren geleden heeft DPD ook de AEO certificering behaald. Aan deze certificering worden hoge eisen gesteld. Om aan een van deze eisen te voldoen was het van belang dat onbevoegden niet ongecontroleerd het terrein konden betreden.

Makie Vision heeft door het toepassen van het Entrada® IP Toegangscontrolesysteem binnen DPD Best de vrije toegang door onbevoegden sterk gereduceerd. Om de controle op een nog hoger niveau te brengen heeft DPD Makie Vision opdracht gegeven tot het leveren van een tourniquet bij de hoofdingang. Binnen DPD zijn er diverse koppelingen gerealiseerd tussen Entrada® en andere software systemen welke door DPD Nederland worden gebruikt.

Entrada® is binnen DPD Nederland volledig redundant uitgevoerd.
Maarsseveense plassen
Maarsseveense plassen Maarssen

Maarsseveense Plassen

De Maarsseveense Plassen zijn eigendom van Recreatie Midden Nederland wat in handen is van de overheid.

Recreatie Midden Nederland had een aantal hele specifieke wensen waaraan het aan te schaffen toegangscontrolesysteem moest voldoen. Gezien het feit dat wij in staat zijn om buiten de bestaande Entrada® software ook specifieke wensen kunnen invullen, zag Recreatie Midden Nederland in Makie Vision B.V. de juiste partner.

In dit project is Entrada® in staat om Mifare technologie te combineren met Barcode technologie. Entrada® blijft ook hier een volledig IP Web Based systeem dat zowel centraal als decentraal kan worden beheerd. De Entrada® software draait binnen een, van Recreatie Midden Nederland, externe Cloudomgeving.

Aanschaf dagkaarten/abonnementen:
Toegangsbewijzen (dagkaarten) kunnen via de webpagina van Recreatie Midden Nederland zelf thuis worden gecreëerd en uitgeprint. (betaling via iDEAL) Ook bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om een dagkaart te kopen via een baliemedewerker op het park zelf.
IT Workz
IT Workz Etten-Leur

IT Workz

IT-Workz is geen traditioneel automatiseringsbedrijf. Omdat zij beseffen dat ICT een zeer grote en groeiende betekenis heeft voor het onderwijs, hebben zij hun organisatie rondom de driehoek automatisering, informatisering en digitale didactiek gebouwd, met als resultaat succesvol geïmplementeerde onderwijsvernieuwingen.

IT-Workz (Entrada® dealer) richt zich voor Entrada® specifiek op Entrada® oplossingen binnen het onderwijs.

Bij IT-Workz is Entrada® in 2010 in het destijds nieuwe pand geïnstalleerd als pilot. Tevens is IT-Workz voor Entrada® een demo omgeving voor onderwijsinstellingen die behoefte hebben om Entrada® live te kunnen aanschouwen.
Gemeente Zutphen
Gemeente Zutphen Zutphen

Gemeente Zutphen

Gemeente Zutphen heeft allereerst voor Entrada® gekozen vanwege de extreem hoge 1.024 bits Encryption.
Gezien het feit dat de Gemeente te maken heeft met persoonsgegevens is het waarborgen van dit soort informatie van groot belang.

Daarnaast is de flexibiliteit en de onbeperkte schaalbaarheid van Entrada® doorslaggevend geweest.
Projecten Makie Vision
DPD
DPD Etten-Leur

DPD, Etten-Leur

DPD is een zeer succesvolle en snel groeiende onderneming. DPD is constant bezig om de kwaliteit van de bedrijfsprocessen te verbeteren.

Een aantal jaren geleden heeft DPD ook de AEO certificering behaald. Aan deze certificering worden hoge eisen gesteld. Om aan een van deze eisen te voldoen was het van belang dat onbevoegden niet ongecontroleerd het terrein konden betreden.

Makie Vision heeft door het toepassen van het Entrada® IP Toegangscontrolesysteem en diverse IP Intercomsystemen binnen DPD Etten-Leur de vrije toegang door onbevoegden sterk gereduceerd. Om het DPD terrein in Etten-Leur te kunnen betreden dient met over een geautoriseerde DPD toegangspas te beschikken.

Binnen DPD zijn er diverse softwarematige koppelingen gerealiseerd tussen Entrada® en andere software systemen welke door DPD Nederland worden gebruikt.

Tevens worden er diverse toegangsystemen aangestuurd zoals slagbomen en elektrische schuifhekken.

Entrada® is binnen DPD Nederland volledig redundant uitgevoerd.
Kaspersky
Kaspersky Utrecht

Kaspersky

"Als security bedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk een
goede beveiliging is. Ons pand optimaal beveiligen is dan ook een must. Daarom maken
wij gebruik van het Entrada® MXS 25 systeem.”....aldus Kaspersky

Kaspersky Lab is een van de snelst groeiende IT-beveiligingsbedrijven wereldwijd. Het bedrijf heeft een stevige positie in de wereldwijde top vier van toonaangevende leveranciers van antivirusprogramma's*.

Kaspersky Lab verbetert zijn marktpositie voortdurend en laat betere groeicijfers zien dan de markt in het algemeen. Volgens de nog niet-geauditeerde financiële resultaten van het bedrijf over 2012 groeide Kaspersky Lab's wereldwijde omzet met 3% ten opzichte van het voorgaande jaar, naar 628 miljoen dollar.

Op dit moment is het 's werelds grootste niet-beursgenoteerde leverancier van beveiligingsoplossingen voor endpoints.
DPD
DPD Veenendaal

DPD, Veenendaal

DPD is een zeer succesvolle en snel groeiende onderneming. DPD is constant bezig om de kwaliteit van de bedrijfsprocessen te verbeteren.

Een aantal jaren geleden heeft DPD ook de AEO certificering behaald. Aan deze certificering worden hoge eisen gesteld. Om aan een van deze eisen te voldoen was het van belang dat onbevoegden niet ongecontroleerd het terrein konden betreden.

Makie Vision heeft door het toepassen van het Entrada® IP Toegangscontrolesysteem en een IP Intercomsysteem binnen DPD Veenendaal de vrije toegang door onbevoegden sterk gereduceerd.

Om de controle op een hoog niveau te brengen zijn er op de locatie Veenendaal een aantal tourniquets welke worden aangestuurd door Entrada®.

Binnen DPD zijn er diverse koppelingen gerealiseerd tussen Entrada® en andere software systemen welke door DPD Nederland worden gebruikt.

Entrada® is binnen DPD Nederland volledig redundant uitgevoerd.
OTB Verzamelgebouw
OTB Verzamelgebouw Eindhoven

OTB Verzamelgebouw Eindhoven

Gebouw "OTB" te Eindhoven is een verzamelgebouw met diverse huurders.

Men heeft voor Entrada® gekozen vanwege de flexibiliteit & gebruiksvriendelijke software.

Entrada® is gekoppeld aan elektrische schuifpoorten, elektrische schuifdeuren en een groot aantal elektrische sloten. Tevens is Entrada® gekoppeld aan de inbraakcentrale.

Iedere huurder heeft toegang tot zijn of haar ruimtes. Ruimtes van andere huurders zijn dan ook niet te betreden zonder een hiervoor geautoriseerde toegangspas.
VWE
VWE Beverwijk

VWE, Beverwijk

De Automarkt Nederland is één van de grootste automarkten van Europa.
De automarkt bestaat al sinds 1930 en werd georganiseerd door de gemeente Utrecht.

Sinds 3 april 2012 vindt de Automarkt plaats in Beverwijk. Wekelijks zorgen ruim 400 erkende autobedrijven voor een aanbod van meer dan 1.000 voertuigen. Ongeveer 1.500 particuliere en zakelijke kopers uit alle delen van de wereld maken iedere dinsdag hun keuze uit het voertuigaanbod waarvan wekelijks tenminste 70% wordt verkocht.

Makie Vision heeft het Entrada® IP toegangscontrole en Management Registratie Systeem geleverd bij VWE Beverwijk.

De gehele installatie bestaat uit:
• loket intercomsystemen
• Entrada® toegangscontrolesysteem
Noordkaap
Noordkaap Amsterdam

Noordkaap

Gebouw "NoordKaap" te Amsterdam is een verzamelgebouw met diverse huurders.

Men heeft voor Entrada® gekozen vanwege de flexibiliteit. Entrada® is gekoppeld aan diverse deuren.

Tevens is Entrada® gekoppeld aan de diverse liften in het gebouw. Hierdoor wordt de toegang tot specifieke etages geblokkeerd en zijn alleen te bereiken als men in het bezit is van een geautoriseerde toegangspas.

Iedere huurder heeft toegang tot zijn of haar ruimtes. Ruimtes van andere huurders zijn dan ook niet te betreden zonder een hiervoor geautoriseerde toegangspas.
Thijs Logistiek
Thijs Logistiek Weert

Thijs Logistiek

Thijs Logistiek, Logistiek met hart en verstand.

Thijs Logistiek is van oorsprong een familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Zij leveren kwaliteitsvolle diensten, zelfs wanneer u wordt geconfronteerd met onverwachte of bijzondere problemen.
Doel van Thijs Logistiek is om steeds meer geïntegreerde oplossingen op maat te bieden voor het naar de markt brengen van goederen van de klant.

Niet alleen een klantgerichte dienstverlening staat bij Thijs Logistiek hoog in het vaandel, ook de veiligheid van eigen personeel en leveranciers moet gewaarborgd worden.

Thijs Logistiek kiest steeds meer voor IP informatiesystemen.
Niet alleen om te beschikken over real time informatie over goederen en zendingen, maar ook voor een systematische controle en opvolging van de servicekwaliteit.

Thijs Logistiek kiest voor het Axcesso® IP toegangscontrolesysteem op basis van een Cloud omgeving.

Door de toegang tot het buitenterrein te beperken en deuren van de loods af te sluiten voor niet geautoriseerde personen wordt de veiligheid op het buitenterrein en in de loods aanzienlijk verhoogd.
Cultura/Gemeente Ede
Cultura/Gemeente Ede Ede

Cultura / Gemeente Ede

Cultura is hét centrum voor kunst en cultuur in de regio Ede.

Het gebouw van Cultura bestaat uit verschillende zones/ruimtes zoals het grote theater, een bibliotheek, een horecagelegenheid, Omroep Ede etc. Er zijn dus publieke en niet publieke ruimtes.

Het afsluiten van de niet publieke ruimtes was noodzakelijk om te voorkomen dat deze ruimtes ongeoorloofd betreden zouden worden.

Door het inzetten van het Entrada® IP toegangscontrolesysteem zijn deze ruimtes afgesloten.

Ook zijn de publieke ruimtes binnen vastgestelde tijden toegankelijk. Buiten deze tijden zijn deze ruimtes alleen door geautoriseerde personen te betreden.
ROC Kellebeek College
ROC Kellebeek College Roosendaal

ROC Kellebeek College

ROC West-Brabant bestaat uit een groot aantal scholen binnen het VMBO en MBO.

ROC Kellebeek College is een van deze scholen binnen het ROC West-Brabant.

In 2014 heeft ROC Kellebeek College een nieuw gebouw betrokken en is het gehele gebouw voorzien van het Entrada® IP toegangscontrolesysteem.
De reden dat er gekozen is voor het Entrada® IP toegangscontrolesysteem is dat Entrada een multi-site oplossing is en dat de Entrada® software binnen een Cloud omgeving kan worden geïnstalleerd.

Binnen het ROC Kellebeek College zijn er diverse oplossingen gerealiseerd zoals:
- Leerling aanwezigheid registratie
- Aansturing van de liftinstallatie op basis van verschillende autorisaties
- Softwarematige koppeling aan het Magister softwarepakket
DPD
DPD Amsterdam

DPD, Amsterdam

DPD is een zeer succesvolle en snel groeiende onderneming.
DPD is constant bezig om de kwaliteit van de bedrijfsprocessen te verbeteren.

Een aantal jaren geleden heeft DPD ook de AEO certificering behaald. Aan deze certificering worden hoge eisen gesteld. Om aan een van deze eisen te voldoen was het van belang dat onbevoegden niet ongecontroleerd het terrein konden betreden.

Makie Vision heeft door het toepassen van diverse IP Intercomsystemen binnen DPD Amsterdam een gecontroleerde toegang gerealiseerd.

Binnen DPD zijn er diverse softwarematige koppelingen gerealiseerd tussen Entrada® en andere software systemen welke door DPD Nederland worden gebruikt.

Entrada® is binnen DPD Nederland volledig redundant uitgevoerd.
Steenspil
Steenspil Halsteren

Steenspil

ROC West-Brabant is de grootste beroepsonderwijsinstelling (praktijkonderwijs, vmbo en mbo) in West-Brabant.

Zo’n 25.000 leerlingen en studenten volgen bij ROC West-Brabant hun opleiding, zo’n 2500 medewerkers zijn daarvoor dagelijks in touw. Steenspil is één van de scholen binnen ROC West-Brabant.

In 2016 heeft Steenspil gekozen om het bestaande pand te voorzien van het toegangscontrolesysteem van Makie Vision.

De reden dat er gekozen is voor deze oplossing is de gebruiksvriendelijke software. Tevens is het gebruik van één type toegangspas voor alle ROC scholen een doorslaggevende factor geweest.
Dobologic
Dobologic Tilburg

Dobologic

Dobologic is een zeer groot distributiecentrum en is gevestigd in Tilburg.

Makie Vision heeft door het toepassen van het Entrada® IP Toegangscontrolesysteem de vrije toegang door onbevoegden sterk gereduceerd.

Om het gebouw van Dobologic te kunnen betreden dient met over een geautoriseerde Dobologic toegangspas te beschikken.

Entrada® is bij de hoofdingang van Dobologic dubbelzijdig gekoppeld aan een tourniquet.
Club Pellikaan
Club Pellikaan Amersfoort & Apeldoorn

Club Pelikaan, Amersfoort & Apeldoorn

Makie Vision heeft bij de vestigingen Amersfoort en Apeldoorn diverse audiovisuele oplossingen gerealiseerd.

Er zijn diverse kleine monitoren geleverd incl. audioapparatuur.
Tevens zijn er in de loungeruimtes een aantal beamers geleverd welke o.a. gebruikt worden voor bv sportuitzendingen.
Frencken
Frencken Weert

Frencken

Frencken is al sinds 1901 specialist op het gebied van professioneel lijmen, vullen, sealen en lakken. Door de brede kennis van technologieën en toepassingen is Frencken actief in de professionele sector. Met name in de montage- en interieurbouw en voor de houtverwerkende industrieën, is Frencken een belangrijke speler.

Door de steeds strengere wetgevingen op het gebied van veiligheid gaat Frencken de veiligheid op het eigen terrein aanzienlijk verhogen.

De directie van Frencken heeft daarom besloten om het terrein, wat nu binnen de werktijden vrij toegangelijk is, af te gaan sluiten door het plaatsen van een complete slagboominstallatie inclusief IP intercom- en camerasysteem.
Interconnect
Interconnect Den Bosch&Eindhoven

Interconnect

Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt. Sinds 1995 ondersteunen zij IT professionals met het opzetten van IT oplossingen.

Makie Vision B.V. heeft voor Interconnect meerdere ruimtes mogen inrichten met Audiovisuele apparatuur.

In dit project heeft Makie Vision B.V. niet alleen een adviserende rol gehad, maar er zijn ook op maat gemaakte producten geleverd, zoals o.a. hoogwaardige projectiedoeken welke zijn geproduceerd in de US.

Ook zijn er voor zowel de Datacenter Control Rooms (Eindhoven en Den Bosch) als de presentatieruimte (Eindhoven) een aantal professionele beamers geleverd.

Alle professionele audioapparatuur is door een andere relatie van Interconnect geleverd. Door deze combinatie is er in Eindhoven een mooie en zeer indrukwekkende presentatieruimte gerealiseerd.
Wellman
Wellman Spijk

Wellman

Wellman Recycling is een PET Recyclebedrijf. PET kunststoffen worden hier gesorteerd op kleur om vervolgens te worden verwerkt tot granulaat. Dit granulaat wordt uiteindelijk verwerkt tot bijvoorbeeld Pampers, automatten en fleecetruien. De vestiging in Nederland telt zo’n 50 medewerkers. Wellman is een onderdeel van het grote Wellman International.

Om de controle en veiligheid op het terrein fors te verhogen is Entrada® toegepast i.c.m. meerdere Mobotix T24 IP Intercomsystemen.

Entrada® is niet alleen gekoppeld aan Mobotix, maar stuurt ook een elektrisch schuifhek aan.
SWK Facet
SWK Facet Berkel&Rodenrijs

SWK Facet

SWKFacet B.V. is het shared service center binnen de SWKGroep.

De SWKGroep omvat organisaties met een maatschappelijke doelstelling op het gebied van kinderopvang en sociaal-cultureel werk. Voor deze organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep heeft SWKFacet een compleet pakket aan diensten gebundeld, waaronder Facilitaire Zaken, Personeel & Organisatie, Financiën, Informatie en Plaatsing Kinderopvang, Projecten, Innovatie en Marketingcommunicatie.

SWKFacet neemt het secundaire bedrijfsproces uit handen, zodat de organisaties zich kunnen richten op hun hoofdactiviteiten. De continuïteit in de bedrijfsvoering staat daarbij voorop. SWKFacet is flexibel opererend met een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 9001.

Om de veiligheid van personen binnen SWKFacet te verhogen heeft SWKFacet gekozen voor het Entrada® IP Toegangscontrolesysteem.

Entrada® is volledig geïntegreerd met de diverse Mobotix IP Intercomsystemen.

Bij calamiteiten weet men direct hoeveel personen zich in het pand bevinden.

Tevens is Entrada® gekoppeld aan het slagboomsysteem welke toegang verschaft tot het parkeerterrein van SWKFacet.
Indoor Golfcentrum
Indoor Golfcentrum Heerhugowaard

Indoor golfcentrum

Bij het Indoor Golfcentrum in Heerhugowaard zijn beamers & schermen geïnstalleerd door Makie Vision B.V..
segers foto_01
Segers Breda

Segers Transport

Segers Transport is een internationaal transportbedrijf met een 30-jarige historie. Het hoofdkantoor van Segers staat in Hazeldonk. Sinds 1990 is het bedrijf met name gespecialiseerd in transporten naar en vanuit Spanje.

Om te voorkomen dat niet geautoriseerde personen ongecontroleerd het pand kunnen betreden heeft Segers Transport gekozen voor de implementatie van het Entrada® IP Toegangscontrolesysteem.
Projecten Makie Vision