Makie Vision UHF reader

De Makie Vision UHF reader is geschikt om op lange afstand uw UHF toegangspas te kunnen scannen. De scanafstand van de Makie Vision UHF reader bedraagt ongeveer 2 meter.

Het grote voordeel van UHF techniek is dat de toegangspas automatisch wordt gelezen wanneer u in de buurt van de elektronisch beveiligde deur komt. Bent u geautoriseerd dan wordt de deur automatisch ontgrendeld en hoeft u niet fysiek de pas bij de reader te scannen.

Aandachtspunt:

Voor deze techniek worden toegangspassen gebruikt welke voorzien zijn van een UHF chip. Om deze UHF techniek stabiel te laten werken is het van groot belang dat de UHF passen zichtbaar aan de voorzijde op de kleding worden gedragen.

Waarom worden UHF passen slecht gelezen als deze onder uw kleding worden gedragen:

Hogere frequenties (UHF, Ultra Hoog Frequent) hebben moeite met metaal en vocht. Het menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 80% uit water. Wanneer de UHF toegangspas op het lichaam onder de kleding zou worden gedragen zal dat invloed hebben op de leesbaarheid van de UHF toegangspas en is de kans heel groot dat uw pas niet zal worden gescand. Hierdoor zal de deur dus niet kunnen worden open gestuurd.