Makie Vision High Secure Touchscreen Mifare reader

De Makie Vision High Secure Touchscreen Mifare reader beschikt over een HD kleuren beeldscherm.

Bij deze reader is het mogelijk om diverse acties zichtbaar te maken zoals “U bent aangemeld”/ “U bent afgemeld” / “U heeft geen toegang, graag melden bij de receptie” / “Deur wordt geopend” etc.

En deze reader heeft nog meer mogelijkheden.

Op het beeldscherm kan ook een bel geactiveerd worden, welke vervolgens aangesloten zal worden op een alarm zodat men gewaarschuwd kan worden als iemand voor de deur staat en aanbelt.

Daarnaast is het mogelijk om de touchscreen in te stellen als Keypad met een ‘fixed’ of ‘scrambled’ scherm. De gebruiker kan kiezen of de toegang tot de deur verkregen kan worden met een pincode of met een kaart. En als de gebruiker een extra beveiliging zou wensen, dan kan men zelfs kiezen om alleen toegang te verlenen als men beiden gebruikt (pincode+kaart).

Deze reader is geschikt om alle chips van de NXP Mifare® familie te lezen: Ultralight, Classic (1kB & 4kB), Ultralight C, Mifare Plus (S & X, 2kB & 4kB), DESFire en DESFire EV1. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van meer specifieke producten zoals NFC transacties.

Afhankelijk van het gewenste security niveau wordt er meestal door onze klanten gekozen voor de standaard Mifare kaart of de Mifare DESFire EV1 kaart. Beiden kaarten worden voorzien van een security code om zo ongeoorloofd & onwenselijk gebruik tegen te gaan.

Daarnaast wordt de Mifare DESFire kaart, als toevoeging op de security code, voorzien van een additionele 128 bits encryptie.

De Makie Vision High Secure Touchscreen Mifare reader heeft een modern & strak design met RGB LED verlichting, welke creatief ingezet kan worden om bijvoorbeeld bepaalde zones te markeren.

De readers zijn geschikt voor montage binnenshuis alsook buitenshuis (IP65). En het robuuste design zorgt er voor dat de readers vandalismebestendig zijn (schokbestendig, vuurbestendig, etc).

Naast de standaard bekabeling behoeft deze reader geen aparte voeding voor het beeldscherm, waardoor hij zeer gemakkelijk te plaatsen is. Daarnaast kan er veel tijd worden bespaard tijdens het afmonteren van de readers, door het gebruik van de schroefconnectoren.