Makie Vision High Secure Smartphone Mifare reader

De Makie Vision High Secure Smartphone Mifare reader beschikt over de mogelijkheid om virtuele Makie Vision kaarten in uw smartphone uit te lezen. Hierbij is het mogelijk om, op basis van uw smartphone, bepaalde geautoriseerde ruimtes te betreden. Tenslotte wordt een kaart snel vergeten, maar de smartphone draagt iedereen wel bij zich. Deze reader is geschikt voor Apple, Android en Windows smartphones.

Deze oplossing onderscheidt zich door de hoge security van het systeem. De virtuele kaarten in uw smartphone zijn zeer goed beveiligd en ook de communicatie tussen smartphone en reader beschikt over een extreem hoge encryptie.

Elke Makie Vision High Secure Smartphone Mifare reader kan op maat geconfigureerd worden m.b.t. gevoeligheid en leesafstand.

Daarnaast kan er gekozen worden voor verschillende manieren van uitlezen van de virtuele kaarten. Zo is het mogelijk om de smartphone over de reader te halen, of om de smartphone gewoon in de jaszak of broekzak te laten zitten en toch de reader de virtuele kaart uit te laten lezen.

Deze reader is in staat, naast het uitlezen van de smartphone, om alle chips van de NXP Mifare® familie te lezen: Ultralight, Classic (1kB & 4kB), Ultralight C, Mifare Plus (S & X, 2kB & 4kB), DESFire en DESFire EV1. Beide systemen kunnen gebruikt worden, naast elkaar, met één type reader.

De Makie Vision High Secure Smartphone Mifare reader heeft een modern & strak design met RGB LED verlichting, welke creatief ingezet kan worden om bijvoorbeeld bepaalde zones te markeren.

De readers zijn geschikt voor montage binnenshuis alsook buitenshuis (IP65). En het robuuste design zorgt er voor dat de readers vandalismebestendig zijn (schokbestendig, vuurbestendig, etc).

Daarnaast kan er veel tijd worden bespaard tijdens het afmonteren van de readers, door het gebruik van de schroefconnectoren.

Ook is de Makie Vision High Secure Smartphone Mifare reader in de uitvoeringen te verkrijgen met Touchscreen en Keypad. Informatie over deze type readers kunt u vinden door te klikken op:

Makie Vision High Secure Touchscreen Mifare reader

Makie Vision High Secure Keypad Mifare reader