Makie Vision High Secure Mifare reader

De Makie Vision High Secure Mifare reader is geschikt om alle chips van de NXP MifareĀ® familie te lezen: Ultralight, Classic (1kB & 4kB), Ultralight C, Mifare Plus (S & X, 2kB & 4kB), DESFire en DESFire EV1. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van meer specifieke producten zoals NFC transacties.

Afhankelijk van het gewenste security niveau wordt er meestal door onze klanten gekozen voor de standaard Mifare kaart of de Mifare DESFire EV1 kaart. Beiden kaarten worden voorzien van een security code om zo ongeoorloofd & onwenselijk gebruik tegen te gaan.

Daarnaast wordt de Mifare DESFire kaart, als toevoeging op de security code, voorzien van een additionele 128 bits encryptie.

De Makie Vision High Secure Mifare reader heeft een modern & strak design met RGB LED verlichting, welke creatief ingezet kan worden om bijvoorbeeld bepaalde zones te markeren.

De readers zijn geschikt voor montage binnenshuis alsook buitenshuis (IP65). En het robuuste design zorgt er voor dat de readers vandalismebestendig zijn (schokbestendig, vuurbestendig, etc).

Daarnaast kan er veel tijd worden bespaard tijdens het afmonteren van de readers, door het gebruik van de schroefconnectoren.