Makie Vision High Secure Keypad Mifare reader

De Makie Vision High Secure Keypad Mifare reader heeft een vast toetsenbord waarop de pincode ingegeven kan worden. Daarnaast is deze reader in staat om alle chips van de NXP MifareĀ® familie te lezen: Ultralight, Classic (1kB & 4kB), Ultralight C, Mifare Plus (S & X, 2kB & 4kB), DESFire en DESFire EV1. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van meer specifieke producten zoals NFC transacties.

 

De gebruiker kan kiezen of de toegang tot de deur verkregen kan worden met een pincode of met een Mifare kaart. En als de gebruiker een extra beveiliging zou wensen, dan kan men zelfs kiezen om alleen toegang te verlenen als men beiden gebruikt (dubbele beveiliging door gebruik van pincode + kaart).

Indien men voor de combinatie met een Mifare kaart kiest, wordt er meestal door onze klanten gekozen voor de standaard Mifare kaart of de Mifare DESFire EV1 kaart, afhankelijk van het gewenste security niveau. Beiden kaarten worden voorzien van een security code om zo ongeoorloofd & onwenselijk gebruik tegen te gaan. Daarnaast wordt de Mifare DESFire kaart, als toevoeging op de security code, voorzien van een additionele 128 bits encryptie.

De Makie Vision High Secure Keypad Mifare reader heeft een modern & strak design met RGB LED verlichting, welke creatief ingezet kan worden om bijvoorbeeld bepaalde zones te markeren.

De readers zijn geschikt voor montage binnenshuis alsook buitenshuis (IP65). En het robuuste design zorgt er voor dat de readers vandalismebestendig zijn (schokbestendig, vuurbestendig, etc).

Daarnaast kan er veel tijd worden bespaard tijdens het afmonteren van de readers, door het gebruik van de schroefconnectoren.