Makie Vision Barcode reader

De Makie Vision Barcode reader is geschikt om diverse type barcodetechnieken te kunnen lezen zoals standaard barcodes, QR codes en Data Matrix codes.

De Makie Vision Barcode reader beschikt over een “Advanced Imaging Technology” en is hierdoor in staat om zelfs slechte of beschadigde barcodes goed te kunnen lezen. Wanneer de code correct is gelezen zal de reader dit bevestigen zowel auditief (buzzer signaal) alsook visueel (“Green Spot”).

Meestal wordt er door onze klanten gekozen voor de 2D barcodetechnieken (QR code of Data Matrix code). Deze techniek is minder gevoelig voor gebruikersfouten mbt het aanbieden van de barcode. Daarnaast beschikt deze techniek over een zeer hoge leesnauwkeurigheid.

Het grote voordeel bij het gebruik van barcodes is dat deze van te voren verstuurd kunnen worden via bijvoorbeeld email en vervolgens kunnen worden uitgeprint. Heeft u de barcode via email op uw smartphone ontvangen dan kunt u in de meeste gevallen de barcode via het scherm van uw smartphone scannen bij de barcode reader.

 

Vooral voor eenmalig gebruik, bijvoorbeeld een dagkaart, is een barcode ideaal. De kostprijs van een barcode is vele malen lager dan van een Mifare kaart. 

Barcodekaarten worden door onze klanten veelal toegepast op recreatieparken, zwembaden, tennisbanen, etc.

Is sommige gevallen kan het zinvol zijn om meerdere technieken te combineren. Zo kunt u voor dagkaarten gebruik maken van barcodes en voor bijvoorbeeld maand/jaar abonnementen van Mifare kaarten. Dit omdat Mifare kaarten veel langer meegaan en waterbestendig zijn. Tevens kunt u een Mifare kaart voorzien van een bedrijfslogo en/of een pasfoto.