MAX-50 Standalone Mifare Reader

MAX-50 is een volledige standalone oplossing welke beschikt over een eigen database. MAX-50 kan worden gebruikt op plaatsen waar het noodzakelijk is om elektronische toegangscontrole toe te passen maar waarbij op geen enkele manier netwerk bekabeling mogelijk is. Dit kan bijvoorbeeld een slagboom zijn op een camping. Het enige dat de MAX-50 nodig heeft is een 24V voeding.

Hoe werkt de MAX-50 Standalone Mifare reader

MAX-50 beschikt over een eigen database. Om de MAX-50 te kunnen inrichten en toegangspassen te kunnen autoriseren dient men te beschikken over het Makie Vision Axcess Control softwarepakket.

Wanneer het Makie Vision Axcess Controle softwarepakket op een laptop of computer is geïnstalleerd kan men beginnen met de inrichting ervan.

Wanneer alle toegangspassen zijn ingevoerd en de autorisaties zijn toegekend sluit men de laptop/PC aan op de MAX-50 middels een patchkabel en vervolgens kan de informatie naar de MAX-50 worden gestuurd.

Hierna is de MAX-50 gereed voor gebruik.

Autorisatie mogelijkheden Makie Vision Axcess Control software:

  • Toegangsverlening op basis van een geautoriseerde Makie Vision Mifare toegangspas
  • Autorisatie op basis van dagen en tijden
  • Wel of geen toegang op zon- en feestdagen
  • 9000 toegangspassen mogelijk per MAX-50
  • Makie Vision Mifare toegangspassen zijn in de meeste gevallen ook te gebruiken voor bijvoorbeeld kluisjes, betalingen etc.

 
Interesse? Download via deze link de product leaflets.