IP Toegangscontrole

Vandaag de dag wordt het steeds belangrijker om uw eigendommen te beveiligen en te controleren wie zich waar begeeft en wanneer.

Dit is niet alleen belangrijk bij de toegang tot het terrein of gebouw, maar ook specifieke ruimtes moeten beveiligd worden omdat er mogelijk persoonsgevoelige gegevens zijn opgeslagen, dure apparatuur aanwezig is of gevaarlijke situaties kunnen optreden.

En ondanks dat de situaties en technologieën steeds complexer worden, wilt u een zo simpel mogelijk bedienbaar systeem welke ook nog eens te integreren is met uw verschillende management systemen.

Uiteraard tegen zo laag mogelijke investerings- en onderhoudskosten.

Daarom biedt Makie Vision meerdere toegangscontrolesystemen aan, welke geleverd kunnen worden in combinatie met verscheidene reader technieken en software oplossingen.

 

Logo Axcesso

is een uniek en volledig IP Sever-Based toegangscontrolesysteem ontwikkeld op basis van de modernste IP technologieën. Axcesso® biedt voornamelijk oplossingen voor het midden-en kleinbedrijf (MKB).

Voor meer informatie inclusief product specificaties over Axcesso®: klik hier

 

Logo Entrada

is een zeer geavanceerd Multi-Site IP Toegangscontrole- en Management Registratie Systeem welke met name oplossingen biedt voor complexe, multi-site omgevingen voor middelgrote & grote bedrijven.

Voor meer informatie inclusief product specificaties over Entrada®: klik hier

 

MAX-50 Standalone Reader

Naast hierboven genoemde toegangscontrolesystemen, biedt Makie Vision de gebruiker ook een standalone oplossing, nl de Makie Vision Axcess Control Standalone MAX-50.

MAX-50 is een volledig standalone toegangscontrolesysteem en biedt oplossingen voor zeer kleine lokale omgevingen.

Voor meer informatie inclusief product specificaties over MAX-50: klik hier

 

Interesse? Download de product leaflets via deze link.