Informatie eindgebruikers

Informatie over onze systemen en oplossingen

Bent u naar aanleiding van het bezoeken van onze website geïnteresseerd en wilt u graag meer weten over onze producten, dan gaan wij uiteraard graag met u in gesprek. Tevens kunnen we u adviseren over de meest geschikte dealer voor u. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak met een van onze medewerkers kunt u ons bereiken op:

Makie Vision B.V.
Architronlaan 2-61
5321 JJ Hedel

Telefoon: 0031 (0)85 301 17 66
Emailadres: info@makievision.com
Via onze website: contactformulier

 

Wat is de toegevoegde waarde voor u als eindgebruiker van onze dealers

Onze dealers beschikken over gecertificeerde (beveiligings)monteurs en kunnen u als eindgebruiker adviseren over o.a. de volgende zaken.

  • Zij zijn bekend met de Entrada®/Axcesso® apparatuur en de bijbehorende montagevoorschriften.
  • Zij zijn in staat om een analyse te kunnen maken over wat er nodig is om een volledige Entrada®/Axcesso® installatie succesvol te kunnen realiseren.
  • Zij kunnen voor u een complete calculatie maken om het Entrada®/Axcesso® toegangscontrolesysteem te installeren en werkend op te kunnen leveren.
  • Zij kunnen advies uitbrengen over mogelijke wettelijke technische installatievoorschriften aangaande brandveiligheid en beveiliging die voor uw pand mogelijk van kracht zijn.
  • Zij kunnen beoordelen of de eventueel bestaande elektrische sloten hergebruikt kunnen worden of dat er andere elektrische sloten noodzakelijk zijn.
  • Beschikken in de meeste gevallen over een 24/7 uurs servicedienst.