Bedrijfsprofiel

Makie Vision B.V. is opgericht in 2009 en fabrikant van geavanceerde en innovatieve IP toegangscontrole en management registratiesystemen voor zowel voor het MKB als het hogere segment.

Makie Vision beschikt over een eigen portfolio waarvan de ontwikkeling van zowel de hardware als de software volledig in eigen beheer is. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en kunnen snel inspelen op de mogelijke (toekomstige) wensen van de eindgebruiker. Ook zijn onze producten vrij van dure licenties en zijn wij in staat om, tegen relatief lage investeringen, voor eindgebruikers een stuk maatwerk te leveren.

 

Makie Vision luistert naar haar gebruikers

Voor de verdere ontwikkeling van de toegangscontrolesystemen maakt Makie Vision B.V. veel gebruik van ideeën welke wij van onze tevreden gebruikers regelmatig mogen ontvangen. Een deel van onze Research & Development komt dus van onze Axcesso® en Entrada® gebruikers. Het grote voordeel is dat op deze manier bestaande gebruikers uitbreidingen krijgen die vrijwel 100% aansluiten op hun huidige of toekomstige wensen. Het voordeel voor toekomstige gebruikers is dat Makie Vision inmiddels diverse specifieke oplossingen biedt voor uiteenlopende marktsegmenten.

 

Businessmodel Makie Vision

Als fabrikant van zowel Entrada® als Axcesso® IP toegangscontrolesystemen leveren wij onze producten via diverse gecertificeerde (beveiligings)installateurs (dealers). Onze dealers zorgen bij eindklanten voor het leveren, installeren en opleveren van de totaaloplossing.

Ons businessmodel ziet er als volgt uit:

bedrijfsprofiel picture